Baleset-biztosítás

Miért egyedülálló gondoskodás?

Puzzle baleset-biztosítás sikertermékünkkel erős védőhálót vonhatsz szeretteid köré, amellyel biztonságban tudhatod őket váratlan sérülés esetén. Köss baleset-biztosítást, és érezd a törődés örömteli érzését!

Mit mutat a statisztika?

Nem is gondolnánk rá, de a legtöbb baleset, az össz-balesetek 46%-a az otthonunkban történik. Most, az otthoni munkavégzés és az otthoni tanulás idején kiemelt fontosságú, hogy rendelkezzünk egy JÓ baleset-biztosítással! Hiszen a legtöbb időt otthon tölti a család szinte minden tagja.

Egyik pillanatban még minden rendben, aztán hirtelen felborul az idill egy forrázás miatt, egy rossz mozdulat miatt a létrán állva, függönyt cserélve, ebédkészítés közben egy csúnya vágás a kézen, és már ott is van a baj, ami sürgősségi ellátást is igényelhet!

Már egy zúzódás is akár 6 hét kiesést jelenthet a munkából. Jól jön ilyenkor az akár negyed-millió Ft táppénz-kiegészítés. Szerinted is?

Komolyabb maradandó sérülésnél rehabilitációs támogatást is nyújtunk. A biztosítási összeg egészségi (orvosi rehabilitáció) vagy szociális (szociális rehabilitáció) kiadásokra használható fel.

Mik tartoznak az egészségi kiadásokhoz?

Pszichológiai ellátás

Második orvosi vélemény

Fekvőbeteg kezelés rehabilitációs centrumban

Orvosi felügyelet a rehabilitációnál

Járóbeteg mozgásszervi rehabilitációja, fizikoterápia, balneoterápia, gyógytorna, masszázs, stb.  Baleset következménye miatti kozmetikai műtét

Otthonápolás (mozgásképesség, beszédképesség helyreállítása, gyógytornász, logopédus, stb.)

Mik tartoznak a szociális rehabilitáció körébe?

Hatósági ügyintézés (fogyatékos igazolvány, parkolási engedély, stb.)

Kapcsolat az ellátó rendszerekkel, költségviselőkkel (Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv, TB, szociális ellátások, önkéntes pénztárak, biztosítási szolgáltatások, stb.)

Lakás átalakítás – a szükséges építészeti megoldás a fogyatékos (mozgássérült) kényelmes lakáshasználatához, beleértve a tervezést, szervezést, kivitelezést is!

Autó átalakítás

Gyógyászati segédeszközök beszerzése, kölcsönzése

Házi ápolás, gondozás (napi ápolási feladatok, etetés, fürdetés, otthoni környezet rendben tartása, bevásárlás stb.)

  • szakértői támogatás
  • 3+1 választható csomag
  • akár napi 44 Ft díjért
  • táppénz-kiegészítést is nyújt
  • 10% kedvezmény családi kötés esetén

a teljeskörű baleseti csomag mindössze egy szelet Balaton csoki árába kerül

jelentős pénzösszeg csonttörésre, műtétre, égési sérülésre